Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nové duo Kobzanová s Frolíkem: Láska mezi nimi jen kvete!

Autor: Pavel Skořepa (Blesk)

Vypadali krásně, moc jim to spolu slušelo. Nová milenecká dvojice hokejista Michael Frolík (25) s modelkou a moderátorkou Dianou Kobzanovou (31) šokovali svým vztahem veřejnost. Dlouhé zahleděné pohledy znamenají jediné – jsou po uši zamilovaní!

Když se při oslavách Stanley Cupu na ledě bostonské arény TD Garden do sebe zaklesli a vyměňovali si vášnivé polibky, byla radost na ně pohledět. Diana to s kladenským sympaťákem asi myslí vážně!

„Nezlobte se, ale nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ smáli se oba při otázce, jestli a jak dlouho jsou spolu.

Dlouhonohá blondýnka se svým hokejovým hrdinou strávila několik dní v jeho bytě v Chicagu, kde Frolík bydlí až ve 25. patře jednoho z tamních mrakodrapů. Poznala už také jeho rodiče a bratra, s nimiž vedla na ledové ploše dlouhé debaty. Dokonce s nimi během šestého zápasu finále NHL seděla na tribuně!

„Zápas jsme sledovali z horní tribuny, o všem jsme měli přehled. Ty poslední minuty byly hrozný nervy,“ prozradila Blesku Frolíkova maminka Zdeňka.

Michael zářil štěstím. Nejen, že nad hlavu zvedl vysněný pohár, ale měl vedle sebe své nejbližší. Teď už k nim patří i moderátorka Frekvence 1 Diana Kobzanová…

Něžné dotyky a polibky: Tak to jiskřilo mezi Michaelem a Dianou na ledě
Něžné dotyky a polibky: Tak to jiskřilo mezi Michaelem a Dianou na ledě