Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Náručí Hingisové prošli i Štěpánek s Kubinou: Nenasytná Martina!

Autor: bej

To je dračice! Bývalá tenistka s československými kořeny Martina Hingisová (32) v tom zase pořádně lítá. Vykašlala se na manžela, randí s jiným. Zažila to už tolikrát a zase se nepoučila!

Švýcarka s odzbrojujícím úsměvem je prostě rozverná až běda a to pro její partnery není zrovna výhodná vlastnost.

Naposledy to pocítil Thibaut Hutin, kterého si před dvěma a půl lety vzala. Myslel si, že je vše v pořádku, ale když v novinách uviděl její fotky s neznámým fešákem, vyděsil se: „Ona mě podvádí!“

Projděte si všechny milence Hingisové včetně dvou Čechů v naší galerii:

Julian Alonso (1998) V sedmnácti se zbláznila do béčkového tenisty, zato prvotřídního krasavce. Rozchod přišel, když se obarvil na blond.
Julian Alonso (1998) V sedmnácti se zbláznila do béčkového tenisty, zato prvotřídního krasavce. Rozchod přišel, když se obarvil na blond.

Ano podvádí! S Davidem Rosem si užívala během French Open i Wimbledonu. „Ve Francii už nežiju,“ přiznala pak. Chudák manžel, a to už ji dokonce nedávno při překvapivé návštěvě v New Yorku přistihl při nevěře s jiným...

Nenasytná Hingisová je, co se mužů týče, k nezastavení. V posteli měla už kupu sportovců, včetně Čechů Kubiny a Štěpánka. Tak schválně, kdy odkopne milence ze Španělska? A kdo ho vystřídá?