Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Válka Hingisových! S tchyní mě chtějí zabít, říká k smrti vyděšený manžel

Autor: bko

Konec manželství tenistky Martiny Hingisové, která se letos vrátila na kurty a hrála čtyřhru, a Thibaulta Hutina čím dál víc připomíná legendární film Válka Roseových. Akorát se někam úplně vytratil humor (byť pořádně černý). Tady jde totiž opravdu o život!

Švýcarský deník Blick na svém webu popisuje telefonát s Hutinem: když mluvil o Hingisové, jeho hlas se prý svíral strachy.

"V pondělí večer jsem byl v našem bytě, když zazvonil zvonek. Během rozhovoru se na mě vrhla Martina a její matka Melanie Molitor, porazily mě na zem a mlátily mě a škrábaly," popisuje manžel bývalé světové jedničky, sám parkurový jezdec.

"Odolával jsem jejich útokům, jsem vychovaný tak, že bych ženu neuhodil. Až mě pak Mario Widmer, partner Melanie, přetáhl přes hlavu DVD přehrávačem," šokuje Hutin, který před časem popsal, jak ho Hingisová dlouhodobě podváděla.

To ale nebylo všechno: když se mu podařilo z bytu utéct, zjistil, že přišel o pas i kreditní karty. Šel tedy na policii a ta pak trojici donutila jeho cennosti vrátit. Už před tím se mu prý manželka rozbít auto, když někdo v garáží manipuloval s motorem.

Martina Hingisová tady vypadá jako andílek, ale je to ďábel
Martina Hingisová tady vypadá jako andílek, ale je to ďábel

"Kromě mě má klíče od garáže jenom Martina, takže pro mě je tu jediný člověk, který to mohl udělat: Martina," vykládá Francouz.

"Chtějí mě zmasakrovat. Jsem v šoku! Nejdřív mě podváděla, pak mi chtěla zničit auto. Teď mě fyzicky napadá a krade mi cenné věci. Naposledy mi poslala SMSku, kde mi vyhrožuje, že na mě pošle Rusy," zvyšuje Hutin hlas.

"V hlavě mám jen jednu děsivou otázku: Co přijde příště?!"