Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dovolená vycházející hvězdy Premier League: Opilý spal na zemi před hotelem!

Autor: bko

Pomalu se zabydluje v nejlepší fotbalové lize světa, ale ve společnosti se musí ještě ledacos naučit… 19letý záložník Aston Villy Jack Grealish si užívá dovolenou na ostrově Tenerife a na internetu se objevily fotky, jak leží zřejmě opilý na zemi před hotelem a kolem něho se válí krabičky cigaret.

Jack Grealish, o kterého mimochodem svádí bitvu anglická reprezentace s tou irskou, už odehrál za Aston Villu 17 duelů v Premier League, dalších šest přidal v FA Cupu, kde hlavně díky jeho dvěma asistencím dokráčela až do finále.

Vycházející hvězda anglické Premier League Jack Grealish si ustlal na chodníku před hotelem
Vycházející hvězda anglické Premier League Jack Grealish si ustlal na chodníku před hotelem

Po sezoně vyrazil Grealish s kamarády na pánskou jízdu na Tenerife. Soudě podle fotek, které zveřejňuje sám na svém Twitteru, je to pěkná pařba. A ta se jim evidentně trošku vymkla z rukou.

Na Twitteru se totiž objevily fotky, kde Jack Grealish leží bezmocně na zemi, kolem sebe krabičky cigaret. Snímky zveřejnila Briony Kingová, která tvrdí, že záložník opilý spal před hotelem naproti apartmánu, kde na Tenerife bydlí ona s přítelem. Prý se ho snažili probudit, ale byl natolik pod vlivem, že se jim to nepodařilo.

Šikovný záložník si z toho příliš těžkou hlavu nedělá a na Twitteru už poslal svoji odpověď: „Já a můj nejlepší kámoš Ollie Priestley. Evidentně se válím na zemi pořád.“