8. března 2015 • 14:55

Kam se hrabe Bolt! Sudí utíkal před fanoušky, jeho sprint baví internet

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zachraň se, kdo můžeš! Konkurence Usaina Bolta. Úprk pomezního sudího před fanoušky v pohárovém utkání mezi Aston Villou a WBA  (2:0) se stal hitem internetu. Vše se seběhlo po závěrečném hvizdu, kdy domácí stvrdili postup do semifinále FA Cupu.



Příznivci Aston Villy neudrželi své emoce na uzdě a vtrhli na trávník. Okamžitě se začali vrhat na své oblíbence, kteří před nimi začali prchat. Utéct museli ale i rozhodčí.

VIDEO: Úprk pomezního před fanoušky

 

Fanoušci se sudím, který neskutečným tempem sprintoval před rozdováděnými fanoušky, na sociálních sítích pořádně baví. Bývalý anglický fotbalista Gary Lineker sdílel video na Twitteru s popiskem: „Usain Bolt na tohoto rozhodčího nemá.“

Rozhodčí musel mít opravdu nahnáno. Fanoušci byli jako utržení ze řetězu. Vše dosvědčují slova autora první branky. „Bylo to děsivé. Fanoušci mě chtěli líbat, ale taky do mě kousali,“ svěřil se třeba Fabian Delph. 

Pořadatelé se sice snažili zastavit během poháru mezi Aston Villou a WBA řádící fanoušky, ti ale vtrhli na hřiště a incident bude vyšetřovat FA.
Pořadatelé se sice snažili zastavit během poháru mezi Aston Villou a WBA řádící fanoušky, ti ale vtrhli na hřiště a incident bude vyšetřovat FA.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud