Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejsou boule jako boule... Bývalá lyžařka Sudová bude maminkou!

Autor: top

Když boulařka Nikola Sudová (33) ukončila v květnu kariéru, uvedla jako důvody slabé finanční zázemí a chybějící motivaci. Tu hlavní pohnutku ale zatajila. Byla totiž čerstvě těhotná!

„Jsem normální ženská, je mi třiatřicet a chci děti. Takže rodině se nebráním a až to přijde, tak to přijde,“ povídala na jaře s potutelným úsměvem.

Už nejspíš věděla, že pod srdcem nosí plod lásky s jejím dlouholetým přítelem. Teď už je to na dvojnásobné medailistce z mistrovství světa v akrobatickém lyžování vidět. Je totiž v šestém měsíci a miminko by se podle informací Blesku mělo narodit kolem Vánoc.

Jaká bude Nikola matka? „To fakt nevím. Já si vždycky říkám, jaká bych chtěla být, ale prý když to přijde, tak stejně člověk úplně zblbne. Takže já jenom doufám, že si zachovám nějakou normální tvář,“ zamýšlela se v květnu.

Sudová se každopádně bude mít s kým o mateřských povinnostech poradit! Než sama porodí, stane se nejdříve tetou. Už za měsíc by totiž měla přivést na svět prvního potomka její mladší sestra a rovněž bývalá lyžařka Šárka Sudová (29). Otcem jejího dítěte je český reprezentant v běhu na lyžích Aleš Razým.