Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tenistka Nicole Vaidišová ukončila sezonu, bude osamělá? Je bez přítele

Autor: as, ps

Vyslala do světa záhadný vzkaz. Je snad tenisová kráska Nicole Vaidišová (26) opět singl? Tak si totiž fanoušci vysvětlují její poslední fotku v tričku s anglickým nápisem »Bez přítele – bez problémů«.

Po šesti letech opět naskočila do kolotoče okruhu WTA. Vedla si znamenitě, ale pak přišlo zranění a vysněný postup mezi sto nejlepších tenistek světa nedovedla ke zdárnému konci. Proto se Vaidišová rozhodla předčasně ukončit sezonu a v klidu doléčit bolavou nohu.

„Chci se uzdravit a být stoprocentní v roce 2016,“ vyslala Nicole do světa. „Po konci na turnaji Tchien-ťin jsem se kvůli pokračujícímu zranění nohy rozhodla, že letos už žádný turnaj hrát nebudu. Není sranda nebýt stoprocentně fit a stále hrát s bolestí,“ dodala česká hráčka.

A kdo ví, jestli nebude na uzdravování sama! Na masáž bolestivého místa si podle všeho bude muset zaplatit nějakého profesionála, protože, jak odhaluje její tričko, je nejspíš opět sama. „Souhlasím s mým tričkem,“ připsala Nicole ke snímku na sociální síti.

Chce snad tenistka Nicole Vaidišová tímto tričkem něco říct?Foto Twitter

Avizuje snad konec bezmála dvouletého vztahu s golfovou nadějí Danielem Suchanem (22)? Anebo jen miláčka na dálku provokuje?