Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Montrealská hvězdná pěchota: Plekanec zpíval, co na to Vondráčková?

Autor: ps

Nejprve udivili hokejový svět famózním vstupem do NHL, teď ho zase nenechávají dýchat svými pěveckými dovednostmi. Hráči týmu Montreal Canadiens nazpívali vánoční »hit«, v němž mají velkou roli i čeští útočníci Tomášové Plekanec (33) a Fleischmann (31). Ale stačilo by to tak na hvězdnou pěchotu…

Soustředili se, snažili se, dali do toho všechno, ale ani trochu se jejich výkon nemůže srovnat s výkony na ledě! Hokejisté Montrealu nazpívali vánoční píseň „Let it go“ (v překladu – Nech to být), každá hvězda »zabékala« svoji část textu, s níž se museli vypořádat.

Ač by Plekanec mohl mít z domu slušnou průpravu a od manželky Lucie Vondráčkové se leccos naučit, pěvecké schopnosti zrovna neovládá. To, co měl zazpívat, spíše odrecitoval. Lucka by ho ta to asi moc nepochválila.

Podívejte se, jak hokejisté Montrealu zpívají:

Jeho kolega, který před sezonou hledal angažmá a v dresu Canadiens se nakonec chopil šance (nasbíral 16 bodů a je 8. v týmovém hodnocení), se snažil o něco víc. Ano, snaha se cení, ale Fleischmannovo umění by patrně v pořadu Superstar stačilo akorát tak do skupiny zábavných (ne)zpěváků. Stejně jako zbytku jeho mančaftu.

Nic to ovšem nemění na tom, že se všichni borci Montrealu dobře bavili a sami se svým pěveckým vystoupením zasmáli. Kdo ví, jak by jejich práci ohodnotila zpěvačka Lucie Vondráčková?

Tomáš Plekanec se vrátil do desítky kanadského bodování.
Tomáš Plekanec se vrátil do desítky kanadského bodování.