Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nahá lyžařská kráska Vonn: Přes namalované plavky uvidíte všechno!

Autor: ps

Prý si připadala, jako by na sobě měla klasické bikini, ale pokud se člověk dívá pozorně, není to stejné. Lyžařská sexy hvězda Lindsey Vonn (31) se pustila do projektu, který ji celou svlékl. A výsledek? Video, které nenechá ani jednoho chlapa klidným…

Prestižní americký magazín Sports Illustrated slavnostně odhalil, jak bude vypadat jeho letošní »plavkové« vydání. To, na co jsme se už týdny těšili, spatřilo minulý týden světlo světa a nadělalo slušný rachot. Krásná sportovkyně Lindsey Vonn úplně nahá!

Lindsey Vonn cvičí
Video se připravuje ...

Americká sjezdařská hvězda se v plavkovém vydání objevila poprvé od roku 2010. Mezitím poutala pozornost nejen svými výkony na lyžích, ale také vztahem s kontroverzním golfistou Tigerem Woodsem a těžkým zraněním kolena, kvůli němuž přišla o olympiádu v Soči.

Teď je zpět ve skvělé formě, a to nejen na sněhu. Při pohledu na ni se mužům zastavuje srdce. „Nebyla jsem si jistá, jestli do toho mám jít, ale nakonec jsem řekla ano. Byl to můj první body painting, ale stálo to za to!“ usmívala si s výsledkem spokojená blondýnka. A co na ni říkáte vy?

Lindsey Vonn ukázala při focení v sexy pózách
Lindsey Vonn ukázala při focení v sexy pózách