Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

První společné FOTO! Jágr dostal pusu od nové přítelkyně

Autor: med

O vztahu českého hokejové legendy Jaromíra Jágra a modelky Veroniky Kopřirové se ví. Dosud však byly k vidění pouze fotografie, jak finalistka České Miss 2012 fandí zahalená do barev Panthers, nebo snímek, jak jí český hokejista zavazuje brusle. První společné oficiální foto však vidí fanoušci až nyní. „Tak tady nás máte,“ napsala na Instagram 24letá blondýnka.

Postupně mění životní styl, po třech letech si našel přítelkyni a v zámořské NHL parádně válí. Český hokejový Bůh Jaromír Jágr prožívá na slunné Floridě skvělé časy. A jedním z hlavních důvodů může být právě půvabná blondýnka Veronika Kopřirová.

Ve středu ráno však vyvěsila na svůj Instagram první oficiální foto z bruslení. „Tak tady nás máte. Posíláme pozdravy, máme se krásně,“ napsala k selfie s Jágrem jeho přítelkyně.

Naposledy byla česká 68 ve vztahu s moderátorkou Innou Puhajkovou , s tou se před třemi lety rozešel. Nyní má po svém boku o 19 let mladší křehkou krásku, která ho při zápasech Floridy podporuje přímo v hledišti a na jeho výkonech je to znát. O víkendu se stal třetím nejlepším střelcem v historii NHL.

Veronika Kopřivová se pochlubila první společnou fotkou s Jaromírem Jágrem.
Veronika Kopřivová se pochlubila první společnou fotkou s Jaromírem Jágrem.