Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vzrušená dcera kouče Viktorky Krejčího: Takhle Dominiku rajcuje Plzeň?!

Autor: ps

Ráda si vystaví sexy fotky na sociální síti, ale po vysvětlení otce, že si obrázky musí zachovat důstojnost, přistoupila na jeho notu. Dominika (20), dcera plzeňského fotbalového Karla Krejčího (47), tátovi cudně ukázala, jak vzrušující jsou výsledky jeho týmu!

Na Instagram sázela jednu polonahou fotku za druhou, netrvalo dlouho a o pohledné brunetce si začali vyprávět i fotbalisté v plzeňské kabině. Pak přišel na řadu přísný táta a vystavování před foťákem rázně zatrhl. „Nerad bych to komentoval, ale své si ode mě vyslechla, ale jsou to věci, které se mi nelíbí,“ naznačil trenér Krejčí, když se sexy pózy dostaly na veřejnost.

Dominika Krejčová se nechala vyrajcovat. Ale čím? Výkonem Plzně proti Jihlavě?
Dominika Krejčová se nechala vyrajcovat. Ale čím? Výkonem Plzně proti Jihlavě?

Poslušná dceruška poslechla, nějakou dobu nechala sociální síť žít bez vlastních příspěvků, ale v neděli už to nevydržela. Je otázkou, zda ji na fotce v bílém tílku s rýsujícími se bradavkami, rozdráždily výkony Davida Limberského a spol. proti Jihlavě. Plzeň totiž vyhrála 2:0, Spartě utelka na rozdíl devíti bodů a je zase o něco blíž k titulu. Detaily ví jen slečna Krejčová…

Vazby na otce má Dominika velké. „Je to nejlepší táta na světě,“ napsala láskyplně k fotce, na níž tátovi vlepila pusu. Rodinné pouto je očividně spojuje, táta Krejčí se na oplátku snaží, aby se potomci (má ještě syna Karla) měli dobře. „Manželka ani děti to se mnou nemají lehké. Nebýt jejich pochopení, nemohl bych fotbalu věnovat tolik času,“ vyznal se před časem hlavní muž na lavičce Viktorky.

Co nám Dominika předvede, pokud Plzeň dotáhne sezonu až k poháru?