Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proč potřebuje squashista Koukal rakety? Musí zvládnout jednodenní maraton!

Autor: ps

Ne, ne, do vesmíru neletí, ale nějaké ty rakety by se mu hodily! Squashista Jan Koukal (33) totiž ve středu rozjede sportovní maraton – v jeden den se zúčastní jak mistrovství Evropy ve squashi, tak také nového fenoménu zvaném squashpoker. Vyzvat na souboj ho můžete i vy!

To, že má Jan Koukal v kapse už 17 domácích squashových titulů, jistě ani nemusíme připomínat. Takový úspěch nemá v českém sportu obdoby, ale on chce své hranice posouvat ještě dál!

Rozhodl se, že v jednom dnu vstoupí do dvou náročných akcí. Zkombinuje milovanou hru, v níž nemá v Česku konkurenci, k tomu se zapojí do pokerového večera. „Těším se, bude to výzva. Snad budu mít všechny rakety, které budu potřebovat. Tedy tu na squash a snad v pokeru přijdou i nějaký ty esíčka (AA = nejvyšší startovní kombinace pozn. red.),“ usmíval se Koukal.

Jak mu to půjde mezi čtyřmi stěnami nebo za pokerovým stolem, se můžete přesvědčit na vlastní kůži. Evropský šampionát se hraje v hotelu STEP, Maxi-Tip mistrovství ČR ve squashpokeru, do kterého se můžete přihlásit i vy, vypukne ve Squashparku Cibulka a s kartami se dohraje v kasinu WIN!