Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Když Jágr trénuje po nocích s Veronikou… Někdy na něho vykouknou kůzlátka!

Autor: mik, ps

To je motivace! Přání nezdolnému hokejistovi, který v noci na pátek vstoupil už do své 23. sezony NHL, poslal jistojistě bezpočet fandů. To nejlepší však dostal Jaromír Jágr (45) od své »tanečnice« Veroniky přímo v šatně Panterů.

Tam ji totiž dobře naložený »Džegr« vzal jediný den před úvodním mačem sezony proti New Jersey (2:1pp). A jeho blonďatá múza mu kabinu »posvětila« gymnastickým tanečkem pro štěstí. Bílé tílečko i rozevlátá barevná sukně se míhaly kolem Jardy a vystřihly parádní hvězdu s dokonalou holubičkou navrch.

„Asi tu zejtra bude mít vystoupení,“ komentoval se smíchem video na Instagramu třetí nejproduktivnější plejer historie NHL, který v úvodním duelu sezony nebodoval.

„A co ty, jsi připravenej? Doufám, že jo, když jsi celé léto trénoval,“ vrátila mu štulec finalistka České Miss 2012. A jako bonus se laškovně sama nafilmovala před obrovským fénem vysušujícím výstroj, jenž odhaloval víc, než by zvládl obyčejný závan horkého floridského vzduchu.

Aspoň si bude mít její milý co přehrávat, až se bude nudit v letadle na předlouhých zápasových šňůrách. Čeká ho celkem 82 zápasů…

Na Jaromíra někdy při nočním tréninku vykouknou kůzlátka.
Na Jaromíra někdy při nočním tréninku vykouknou kůzlátka.