Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Měření výstřihů! Jágrova Veronika a Kindlova misska spolu pařily na Silvestra

Autor: spo

Smutek se nekonal. Přestože miláček modelky Veroniky Kopřivové (25) Jaromír Jágr (44) musel kvůli hokeji svou lásku na konci roku opustit, blonďatá kráska nezahálela sama doma v koutě a vyrazila se bavit. Společnost jí dělala krásná partnerka dalšího českého hokejisty.

Kopřivová na sociální síti natočila video, kde prozrazovala, že se jí moc stýská po Jágrovi . Na oslavy příchozího roku 2017 se ale vypravila mezi lidi, aby se pobavila. Stačilo sjet výtahem pár pater v obřím mrakodrapu, kde Jágr s Kopřivovou bydlí a modelka se ocitla na divoké párty u bazénu.

Kopřivová s kamarádkou Aferditou (vlevo)
Kopřivová s kamarádkou Aferditou (vlevo)

Doprovod Veronice dělala další modelka Aferdita Dreshaj , která je partnerkou Jágrova spoluhráče obránce Jakuba Kindla . Albánskou krásku kromě módy živí i zpěv a ve své domovině je oblíbenou interpretkou.

S Kopřivovou si užívaly konec roku a líbaly se na tvář. Nezapomněly se během natáčení pochlubit i výstřihy. Tak která podle vás má lepší dekolt?

Podívejte se na Jágrův luxusní bejvák! Tohle je dům hokejové superstar na Floridě - čtěte ZDE »

Jaromír Jágr připravil pro sebe a svoji přítelkyni Veroniku luxusní hnízdečko. Našli jsme jejich bydlení na Floridě. Jaromír Jágr připravil pro sebe a svoji přítelkyni Veroniku luxusní hnízdečko. Našli jsme jejich bydlení na Floridě.Foto archiv Blesk, taosunrise.com