25. prosince 2016 • 09:42

Biceps, křepčící Veronika, zpívání u cukroví. Jágr natočil unikátní video

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr je legenda, souhlasíte? Nejen díky nezměrnému hokejovému umu, ale i schopnosti nebrat se jen vážně. Díky za to, Jaromíre, humoru je mezi špičkovými vrcholovými sportovci jako šafránu. Naposledy 44letý útočník Floridy umístil na svůj oficiální facebookový profil video sestříhané z amatérských záběrů, které mapují poslední tři dny hokejového velikána.



A byly to pořádně krušné tři dny, třeba dodat. V noci z pátku na sobotu Jágr potřetí v řadě bodoval (3:4 po SN s Detroitem), den předtím se asistencí proti Bostonu (1:3) zlepšil na metu 1888 kanadských bodů v NHL, čímž se osamostatnil na druhém místě historických tabulek.

Celá soutěž šlo z počinu českého útočníka do kolen, legendy NHL se předháněly v gratulacích. "Už když jsi kdysi přišel do Pittsburghu, všechny jsi nás okouzlil svou silou, svými schopnostmi i svou šikovností. Později jsi nás inspiroval svou vášní a oddaností hokeji. Je pro mě ctí, že své místo můžu přenechat zrovna tobě," napsal třeba Mark Messier, kterého Jágr odsunul na třetí místo.

Historické bodování NHL:
1. Wayne Gretzky - 2857
2. Jaromír Jágr - 1888
3. Mark Messier - 1887
4. Gordie Howe - 1850
5. Ron Francis - 1798

Jágrův počin velebili i Jakub Voráček, Ron Francis, Martin Brodeur a další. Aby také ne, lepší než Jágr už je jen nedostižný Wayne Gretzky, čtyřnásobný vítěz Stanley Cupu s Edmontonem má na svém kontě bodů 2857.

V sobotu pak Jágr a jeho přítelkyně Veronika Kopřivová slavili Štědrý den. V NHL nebyly na programu žádné zápasy a forvard Panthers volný čas využil k sestříhání zábavného videa.

"Ahoj Hokejová rodino. Pokusil jsem se aspoň tímto amatérským způsobem vytvořit krátké video z mých posledních (bláznivých) 3 dnů. Přeji vám příjemné prožití Vánočních svátků," napsal Jágr na svůj oficiální facebookový profil.

VIDEO: Podívejte se na tři krušné dny Jaromíra Jágra

Na video Jaromíra Jágra se můžete podívat také ZDE >>

A co ve dvouminutovém "snímku" autor 21 bodů (6 gólů, 15 přihrávek) v letošní sezoně zachytil? Je toho dost, uvidíte třeba Jágrovu dřinu z fitka, euforii přítelkyně Veroniky na tribuně, když její milý překonal Messiera, nebo záběry, jak nejstarší hráč v NHL mlsá cukroví a prozpěvuje si u toho vánoční koledu.

Prostě zábava! A další velká show na Jágra ještě čeká, až budou hokejisté Floridy hostit 6. ledna Nashville, bude celý večer pojat jako pocta kladenskému odchovanci. Klub v hale BB&T Center chystá pro hvězdného českého útočníka velkolepou oslavu jeho postupu na druhé místo v historickém pořadí produktivity v NHL.

Ceny vstupenek tak budou například inspirovány čísly 1888, jež představuje počet kanadských bodů, který z Jágra udělal druhého nejproduktivnějšího hráče, a 68, které hokejová superstar nosí na dresu.

Třeba místa za brankami vyjdou na 18,88 dolaru (zhruba 488 korun), po stranách kluziště na 68 dolarů (1760 korun). Prvních 10.000 fanoušků obdrží památeční tričko.

VIDEO: Podívejte se, jak Jágr předskočil Messiera

Jaromír Jágr cloní nováčkovi Jaredu Coreauovi
Jaromír Jágr cloní nováčkovi Jaredu Coreauovi

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud