Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenistce Wozniacki je vidět »až do krku«! Odhalila se jako nikdy předtím

Autor: ps

Už fotila nahá, ale její tělo bylo pokryté body paintingem, takže nebylo nic vidět. Tentokrát ovšem zašla dánská tenistka Caroline Wozniacki (26) ještě dál! Pózovala nahoře bez, a co se spodní části týká, také si s tím hlavu zrovna nelámala…

Krásně namalovaná a vypucovaná do posledního detailu se na chvíli stala fotografovou loutkou. Co řekl, to udělala. Začalo se nevině, v plavkách, Caroline předváděla různé polohy.

Jenže tihle borci, kteří se tvorbou sexy snímků živí, moc dobře vědí, jak modelku zbavit ostychu. Dostane ji to varu a pak udeří. „Fotograf prostě řekl, abych sundala vrchní část, že to uděláme ještě víc sexy. Tak jsem odpověděla, že to není žádný problém,“ popisuje momenty, kdy jí tělem procházelo vzrušivé šimrání. Tak chytila šňůrku, zatáhla a dováděla nahoře bez! Spodní část zakrývala tanga, roztažené nožky nahrávaly erotickým fantaziím.

Tenistka Caroline Wozniacki posunula hranice svého studu zase o kus dál. Pózovala bez podprsenky i s roztaženýma nohama.
Tenistka Caroline Wozniacki posunula hranice svého studu zase o kus dál. Pózovala bez podprsenky i s roztaženýma nohama.

Až bylo po všem, Caroline bez problémů o všem pohovořila. „Už tři roky dělám podobné fotky. Na začátku jsem se styděla, loni jsem při body paintingu rozhodně nebyla ve své komfortní zóně, ale dala jsem to. Letos se cítím mnohem líp. Mám více zkušeností se svým tělem. Užívám si to, je to pro mě zábava,“ přiznala s úsměvem Wozniacki.

Provokativní tenistka si je moc dobře vědoma, že vypadá dobře. Reakce na její fotky ji v tom musí jen utvrzovat. Fandové nad jejími odhalenými snímky slintají a píší jednu chválu za druhou. Ovšem bývalá světová jednička si musí dát pozor na to, aby podobné aktivity neublížily jejímu tenisovému postavení. V žebříčku momentálně figuruje až na 18. místě.