Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Golfistku, kterou šikanují kvůli kráse, dostali hackeři: Ukradená nahota!

Autor: ija

Golfová kráska Paige Spiranacová (24) servíruje svým fanouškům na sociálních sítích pořádnou dávku pikantních fotografií, většinou selfíček. Není se ani čemu divit, že si na její mobil posvítili hackeři. A měli štěstí! Sexy blondýnka v něm skrývala hotové poklady, včetně snímku, kde se vyfotila polonahá, jen v kalhotkách a lehké džínové košili. Právě ten počítačoví lupiči ukradli a výstavní ňadra krásné Paige teď může vidět každý.

Navíc selfíčko je focené stejným modrým mobilem, jakým se Paige vyfotila už mnohokrát. Takže tvrzení, že se jedná o podvrh, mají hodně chatrný základ.  

Stejným modrým mobilem vyfotila Paige Spiranacová i selfie, na němž ukazuje prsa a které teď oblétlo internet.
Stejným modrým mobilem vyfotila Paige Spiranacová i selfie, na němž ukazuje prsa a které teď oblétlo internet.

Spiranacová vlétla do golfového světa jako kometa. Kromě toho, že je skvělá na greenu, je také neuvěřitelně populární. Na Instagramu ji sleduje přes milion fanoušků. Své dokonalé křivky vystavuje ráda, i když si kvůli nim vyslechla spoustu kritiky.

„Zesměšňování, sexuální narážky a výhrůžky smrtí byly na denním pořádku. Tvrdili, že neumím hrát golf, bylo to ponižující. A to všechno je proto, že na turnaje ráda nosím elasťáky,“ plakala Spiranacová koncem minulého roku přímo před televizními kamerami.