Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fanoušci AC Milán jdou do kolen. Tohle je kráska jejich nové posily!

Autor: ija

Fanoušci AC Milán jdou do kolen! Od chvíle, co na sociálních sítích zahlédli k zbláznění sexy snímky Irene Gonzalesové, která příchází jako přítelkyně nové posily z Villarrealu Matea Musacchia (26), se nemůžou dočkat, až budou tuhle krásku vídat na San Siru. Uchvátila je i skutečnost, že Irene (26) je nejen vyhledávanou modelkou, ale také vystudovanou lékařkou.  

Španělská kráska Irene Gonzalesová pracuje jako anestezioložka a na sociálních sítích často sdílí obrázky z nemocničního prostředí. Velká část jejích followerů se rekrutuje z řad pacientů a kolegů.  

Fanoušky AC Milán nadchl příchod sexy přítelkyně nové posily Matea Musaschia z Villarrealu.
Fanoušky AC Milán nadchl příchod sexy přítelkyně nové posily Matea Musaschia z Villarrealu.

Musacchio strávil celou svou „evropskou“ kariéru ve španělském Villarealu, kam přišel z River Plate. Šestinásobný reprezentant Argentiny má být součástí inovovaného kádru AC Milán.

Italský klub, kterému se v minulých letech příliš nedařilo, koupil čínský investor. Musacchio je první velkou posilou. Koupili ho za bezmála půl miliardy korun a má pomoci k návratu do bojů o titul i do Ligy mistrů. Pro fanoušky je krásná Irene příjemným bonusem.