Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Wimbledonská šampionka Bartoliová šokuje: z boubelky kost a kůže a zase zpátky

Autor: pta

Už téměř čtyři roky nehraje tenis, přesto je v centru pozornosti. Francouzka Marion Bartoliová během probíhajícího French Open upoutala fanoušky tím, jak se během uplynulého roku opět změnilo její tělo. Tehdy kvůli neznámému viru shodila 20 kilogramů, nyní už je zpátky na své předchozí váze.

V roce 2013 vyhrála Wimbledon, jen šest týdnů poté ukončila kariéru. Dnes se živí jako televizní expertka, ale boj pokračuje – tentokrát jde o boj o její zdraví. Ten je hodně viditelný na její postavě.

Už když s tenisem končila, patřila mezi robustnější hráčky na okruhu, z čehož na kurtu dokázala těžit. Poté, co dráhu profesionální tenisky opustila, rychle přibrala. Když před dvěma lety vtipkovala na téma, zda se má k profesionální kariéře vrátit, pozvedla řada fanoušků obočí. Na Bartoliové byla znát značná nadváha.

Loňský Wimbledon přinesl jiný šok. Bartoliová kvůli neznámému viru zhubla 20 kilogramů a nebyla ani schopná nastoupit k exhibičnímu zápasu. „Tohle není život. Jen přežívám," naříkala v televizní talk show a přiznala, že se bojí o život

A přišla zase další změna. Fotografové zachytili dvaatřicetiletou bývalou šampionku na French Open opět s kypřejšími tvary. Na začátku roku přitom tvrdila, že dodržuje přísnou dietu. Žádný cukr, sůl a mléčné výrobky. Přesto šla její váha opět z extrému do extrému. Podle častého úsměvu na její tváři je jasné, že takhle je mnohem spokojenější.

GALERIE | Podívejte se, jak se měnila postava Marion Bartoliové

Marion Bartoliová jako televizní expertka na French Open 2017
Marion Bartoliová jako televizní expertka na French Open 2017