Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězda fotbalové Chelsea Fábregas: Jeho neposlušné šortky letí světem!

Autor: ps

Když se chtějí hvězdní fotbalisté zviditelnit ještě víc, než to umí na trávníku, využijí sociální sítě. A právě tam zaujala fotografie záložníka Chelsea Cesce Fábregase (30), který se pochlubil obrázkem z dovolené. Že by si nevšiml, co mu v trenkách trčí?

S krásnou manželkou Daniellou Semaan si vyjeli k moři na chvilku odpočinout, pronajali si jachtu a pluli si po blankytné slané vodě. O pár obrázků na památku nebyla nouze.

Španělský reprezentant jen v krátkých šortkových plavkách jako by slyšel osobu za foťákem: „Vyletí ptáček!“ Usmál se se ženou do objektivu, jenže to svěřenec kouče Antonia Conteho netušil, že ho něco v trenkách neposlouchá.

Fábregasova fotka vzbudila napříč světem velkou pozornost.
Fábregasova fotka vzbudila napříč světem velkou pozornost.

A díky tomu, že si toho (patrně) nevšimli, je z Fábregase nejen fotbalová, ale také hvězda sociálních sítích. Snímek obletěl během pár vteřin celou planetu a fanoušci se na jeho účet baví.

A Cesc je jen tak bavit nepřestane. Už o víkendu čeká Chelsea boj o první letošní trofej v Community Shield, v němž se utkávají vítězové anglické Premier League a FA Cupu a on by tu toho neměl chybět. Jak se předvede španělský ptáček?