Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kobzanová promluvila o životě s hokejistou Frolíkem. Co po ní neustále vyžaduje?

Autor: pv

Pět let spolu tvoří pár a jsou šťastní. Modelka a moderátorka Diana Kobzanová se vzdala kariéry a plně podporuje svého partnera hokejistou Calgary Michaelem Frolíkem, se kterým má dceru Ellu. Co ji štve na životě v Kanadě?

Je ženou v domácnosti na plný úvazek. Kromě dcery Elly modelku zaměstnává i neustále kmitání u plotny.

„Zatímco většina chlapů se ráno nasnídá, je celý den v práci, a pak si dá chleba se šunkou, vrcholový sportovec chodí domů na obědy, vařím teplé jídlo v poledne i večer,“ prozradila časopisu Ona Dnes Kobzanová . Občas se jí ale poštěstí, že dostane jednorázovou pracovní nabídku.

Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou na vyhlášení ankety Zlatá hokejka
Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou na vyhlášení ankety Zlatá hokejka

„Nemohla jsem si zvyknout, že nepracuju. Byla jsem naučená vydělávat si vlastní peníze. Přes agenturu, která mě v Kanadě zastupuje jako modelku, občas něco fotím. Na víc práce nemám čas,“ řekla Kobzanová a přiznala, že v Česku se jí žije lépe než na druhé straně Atlantiku.

„Aby byla rodina pohromadě, všeho jsem se vzdala a musím žít tam, kde má partner angažmá. Tvrdím, že v Česku se žije lépe, což spousta lidí nerada slyší. Kdo nevytáhl paty z domova, vnímá jako samozřejmost, jak dostupná je tu zdravotní péče, včetně její rychlosti,“ dodala dlouhonohá modelka.