Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Neymar umí žít! Miliardový kontrakt a dovolená, kde odhání fanynky

Autor: pv

Rozloučit se v Barceloně, podepsat smlouvu snů a představit se fanouškům v Paříži. Takhle náročný program vyčerpal fotbalistu Neymara, který do Paris Saint Germain přestoupil za rekordních 5,8 miliardy korun a ročně si vydělá kolem miliardy. Brazilec si musel vzít pár dní dovolenou, aby velké životní změny rozdýchal.

Neymar si sbalil saky paky a s partou kumpánů vyrazil na Jih Francie do populární destinace St. Tropez. Jak se na bohatého fotbalistu sluší a patří, tak volno netráví zavřený na hotelu u bazénu, ale na palubě luxusní jachty Ginevra pohupující se na vlnách Středozemního moře. Jen cesta k lodi dá pořádnou fušku. Nejdražšího fotbalistu planety na každém kroku doprovází dva svalnatí osobní strážci a klestí mu cestu přes pláž, kde si ho fotí fanynky v bikinách a chlapci na něj pokřikují, aby se jim podepsal.

Pánská jízda na jachtě

Když je u břehu, tak Brazilec naskočí na motorový člun a pluje přímo na 35 metrů dlouhou jachtu, která je komfortně navržena pro osm cestujících a čtyři členy posádky. To Neymar má na palubě daleko více hostů a překvapivě je to pouze pánská jízda bez přítomnosti vnadných slečen, jež má nová posila Paris Saint Germain tuze v oblibě.

Největšího adrenalinu útočník užívá při skocích ze střechy jachty přímo do vln. Nedejbože, kdyby Neymar skočil placáka a nešťastně se u toho zranil. To by ho vedení klubu zrovna nepochválilo a měl by z ostudy kabát, že se poranil ještě před prvním zápasem v dresu PSG. V polovině týdne by měl Brazilec zvednout kotvy a zamířit zpátky do hlavního města Francie, kde bude už trénovat s novými spoluhráči. Nastoupit do utkání zatím ještě nemůže, protože nejsou vyřízené přestupní papíry. Do neděle by ale mělo být všechno vyřešeno a Neymar by se mohl objevit na trávníku ve 4. ligovém kole proti týmu Guingamp.

Brailce hlídají dva osobní strážci
Brailce hlídají dva osobní strážci