Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trapas talentu z Premier League: Zaplatil si prostitutky, pak chtěl peníze zpět!

Autor: pav

Jmenuje se Isaac Success, i přes své příjmení ale zatím nic moc úspěšného v Premier League nedokázal. Ale na přední stránky bulváru se dostal úspěšně, jen co je pravda. Nigerijský útočník, který nastupuje za Watford, ztropil opileckou scénu na hotelu, když požadoval zpět peníze od dívek lehkých mravů, které si zavolal na pokoj.

Teprve jednadvacetiletý Nigerijec podle informací britských médií zaplatil dva tisíce liber (necelých 58 tisíc korun) za hotelový pokoj a služby čtyř prostitutek. Pak ale udělal osudovou chybu - otevřel pokojový minibar. Hrdlem mladého útočníka protekly dvě lahve Baileys a o zábavu bylo postaráno.

Na hřišti předvádí Isaac Success tanečky, v posteli to ale tak slavné nebude
Na hřišti předvádí Isaac Success tanečky, v posteli to ale tak slavné nebude

"Nabídl nám pár drinků a pak se začal vychloubat. Řekl nám, že neuvěříme, kolik vydělá za 90 minut," řekla deníku The Sun jedna z lehkých děv o hráči, který si ve Watfordu vydělá 30 tisíc liber (865 tisíc korun) za týden. Ačkoli se měl chlubit, jaké je v posteli zvíře, když došlo na věc, značně opilý mladík nedokázal předvést nic. "Pak řekl, že jsme po něm chtěly moc peněz a chtěl všechno zpátky," dodala dívka s přezdívkou Michaela.

Dívky veděly, že s Isaacem už žádné velké pořízení nebude a zavolaly na něj policii. Během pár minut přijelo pět policistů, kteří opilého útočníka odvedli v poutech. "Success přiznal, že nám zaplatil za sex, ale také řekl, že jsme z něj ty peníze podvodem vymámily. Vůbec nezmínil důvod, proč jsme sex neměli," postěžovala si jedna ze společnic.

Success měl být velkou posilou Watfordu, v 19 zápasech ale zaznamenal jediný gól a v nové sezoně nedostává moc šancí. Skórování mu, evidentně, dělá problémy na všech frontách, a jeho čas v Anglii už dost možná míří ke konci.