Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdička MMA odkryla intimní FOTO: hubnutí, při kterém i omdlela

Autor: pta

Populární bojovnice Paige VanZant ukázala, jak brutální může být MMA také mimo klec a pozornost diváků. Americká hvězda série UFC nyní přísahá, že už nikdy nebude hubnout, aby se vešla do nižší váhové kategorie.

VanZant se v minulosti proslavila mimořádně krvavým soubojem s Rose Namajnas, který skončil její prohrou, nicméně fanoušci ho dosud považují za jeden z nejlepších soubojů v oktagonu mezi ženami. I kvůli němu musela podstoupit hubnoucí kůru, aby se vešla do limitu slámové váhy 115 liber (52,2 kilogramu).

Nyní otevřeně promluvila o tom, jaké utrpení ji přinášely takové drastické diety. „Vlastně jsem se zabíjela. Ovlivnilo to moje zdraví. Dokonce jsem omdlela na podlaze v koupelně,“ přiznala VanZant, která učinkovala také v americké obdobě taneční soutěže StarDance.

Na sociálních sítích se objevily snímky, které zachytily její pohublou postavu s vystupujícími žebry. Na vlastníém selfie v růžových bikinách je jasně vidět, jak si musela upravit vlastní hmotnost.

V budoucnu už takové zdravotní riziko podstupovat nechce. Ženským bojovnicím nově UFC umožňuje zápasit v muší váze do 125 liber (56,7 kilogramu). „To je moje kategorie, už nikdy víc hubnout nebudu,“ slíbila VanZant.

Paige VanZant kvůli hubnutí dokonce omdlela v koupelně
Paige VanZant kvůli hubnutí dokonce omdlela v koupelně