Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Štěpánek s Vaidišovou to čtyři roky po rozvodu potřetí zkouší: Osudová přitažlivost!

Autor: top

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, říká se. Radek Štěpánek (38) a Nicole Vaidišová (28) se ale nejspíš řídí jiným rčením: Do třetice všeho dobrého! Čtyři roky po rozvodu to znovu dávají dohromady.

Pozorní fanoušci se museli v neděli večer na pražské Letné třikrát štípnout, aby se ujistili, že se jim to nezdá. Bývalí tenisoví manželé na tribuně stadionu fotbalové Sparty vrkali jako puberťáci.

Kopanou sledovali jen po očku. Většinu času věnovali Radek s Nicole jeden druhému. Něžné dotyky, oddané pohledy, rozverné úsměvy… Všem, kteří je zahlédli, visela otázka na špičce jazyka: Vážně jsou ti dva zase spolu?

„Ano, opět se začali vídat. Zjistili, že se prostě pořád přitahují a je jim spolu dobře. I když je to zatím hodně čerstvé a stát se může všechno,“ říká zdroj Blesku.

Exmanželé Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek spolu vyrazili na Sparta - Baník. A měli se k sobě možná víc než jen kamarádi...
Exmanželé Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek spolu vyrazili na Sparta - Baník. A měli se k sobě možná víc než jen kamarádi...

Český daviscupový hrdina a někdejší sedmá hráčka světa, kteří se dali prvně dohromady v roce 2007 a o tři roky později měli velkolepou veselku na Pražském hradě, se pokoušejí už o »třetí servis«.

Jako by byli osudově spoutáni pěticípými hvězdami, které si na důkaz lásky nechali ještě před svatbou vytetovat na ruce. A které tam dosud mají…

Poprvé slepovali vztah loni v únoru. „Jsme s Nicole opět pár, takže až nás spolu potkáte, tak se nedivte,“ napsal na Facebooku »Štěpec«. O dva měsíce později byl ale konec. „Nejsem ve vztahu a nechodím se svým bývalým manželem,“ zvěstovala na sociální síti Nicole.

Jenže už tehdy zdroj z tenisového zákulisí upozorňoval: „Sice to skončilo, ale tenhle druhý pokus byl aspoň dobrý v tom, že se mezi nimi vyčistil vzduch. Když se potkají, nebudou se už jeden druhému vyhýbat.“ Jak to dopadne tentokrát?