Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Důkaz, že jsou Vaidišová a Štěpánek opět spolu: Ukázali první foto!

Autor: mik, pan

Velká tenisová láska opět rozkvetla! Nicole Vaidišová (26) a Radek Štěpánek (37) se dva a půl roku po rozvodu opět dali dohromady. A už ukázali první společnou fotku!

Nicole na Instagramu vyvěsila snímek z havajské v pláže, kde za ruku táhne právě Radka.„Šťastný Valentýn!“ culí se 315. hráčka žebříčku WTA. „Až nás spolu potkáte, tak se nedivte. Jsme s Nicole opět pár,“ vzkázal už o víkendu »Štěpec«.

A rodákovi z Karviné obnovený vztah se svoji exmanželkou viditelně prospívá i na kurtu. Sedmatřicetiletý tenista se ve výborné formě ukázal už na prvním grandslamovém turnaji roku, kde navzdory těžké kvalifikaci prošel až do hlavní soutěže, kde skončil ve druhém kole na dvojnásobném grandslamovém vítězi Stanislasu Wawrinkovi.

O návrat na výsluní se pokouší i rodačka z Norimberka. Nicole Vaidišové patřilo v květnu roku 2007 sedmé místo na světě, dvakrát si zahrála grandslamové semifinále, poté však kariéru i díky zdravotním problémům v roce 2010 ukončila. Ve stejném roce se provdala za Radka Štěpánka , vztah se ale o čtyři roky později rozpadl.

Teď, jak se zdá, se vše obrací opět k lepšímu.

Nicole Vaidišová se na Instagramu pochlubila novou fotkouFoto Instagram.com

Radek Štěpánek a Tomáš Berdych děkují za podporu
Radek Štěpánek a Tomáš Berdych děkují za podporu