Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Extenista Šrejber ušetřil na rozvodu a investuje: Dům za půl miliardy!

Autor: fuk

Když po něm manželka chtěla při rozvodu 500 milionů, držel šrajtofli zavřenou. Bývalý tenista a nyní byznysmen Milan Šrejber (53) teď ušetřené peníze napumpoval do výstavby bytů v Praze.

Tenisovou kariéru mu utnuly problémy se zrakem. Někdejší »Mistr Bum« ale v 90. letech rychle vystřídal cvičební úbor za oblek a na kuponové privatizaci vydělal miliony. Teď už patří k nejúspěšnějším developerům v Česku.

Jenže o co lépe to šlo v kanceláři, tím hůř bylo doma. Po krachu prvního manželství se rozvádí i s druhou ženou Markétou. „Chce po Šrejberovi půl miliardy, on jí nabízí sto milionů,“ řekl Blesku před šesti lety jejich známý.

Šrejber ještě v dobách, kdy válel na tenisovém kurtu.
Šrejber ještě v dobách, kdy válel na tenisovém kurtu.

Hrálo se o hodně – sedací soupravu Armani, lampy Versace nebo bar u bazénu. Tahanice ukončil soud až letos v březnu. Šrejberovi nařídil vyplatit ženě 3 miliony.

Tahle úspora se bývalému tenistovi náramně hodí. Podle deníku E15 totiž investoval do rezidence Osadní v pražských Holešovicích (více čtěte ZDE »). Nový dům, v němž se bude ukrývat 126 bytů, mu z účtu ukrojí právě onu uškudlenou půl miliardu.

Výsledek má stát za to. „Nabídne veškeré pohodlí i komfort moderního života,“ láká nový projekt zájemce o koupi. Samozřejmostí jsou prostorné balkony, obyvatelé domu se budou moci proběhnout i po uzavřeném dvorku. Zkrátka kdo šetří, má za tři.