Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Růžičkův Chomutov u dna, úsměv ukazuje jen doma: Muchlovačka s Marií a Lejlou!

Autor: ps

Chomutovský tým se mu hroutí pod rukama. Napsalo se toho hodně o tom, že vedení Pirátů neposílá svým hokejistům výplaty, což se podepisuje na výsledcích. Jsou mizerné! A tak kouč Vladimír Růžička (54) hledá útěchu doma u lásky Marie a malinké dcerky Lejly.

V práci je to bída a čísla mluví za všechno! Hokejisté Chomutova dokázali z posledních devatenácti extraligových zápasů vyhrát pouhé tři. „Neporazíme ani Mělník,“ běsnil Růžička po včerejší domácí prohře s Olomoucí v prodloužení (2:3).

Tragické výsledky se promítají do tabulky a teď pozor – Piráti jsou dvanáctí, jen tři body od potupného dna! Pro zkušeného kouče je to nová zkušenost. Vždyť byl zvyklý rvát se o play off, ale s takovou šílenou šňůrou se na jaře bude spíš topit v barážových vodách.

Na »Růžu« je toho v kabině moc. Během tiskovek se sice směje, jenže je v tom pouhá ironie. Není divu, že teď od hokeje tak trochu utíká. A má jediné místo, kde hledá útěchu. Doma v náruči milované Marie, která se na mateřské stará se o dvouměsíční Lejlu.

Začátkem prosince se Maruška na facebooku pochlubila, jak společně dovádí na sedačce. Rozdávali si jednu pusinku za druhou, šlo o dokonalou domácí muchlovačku! Teď už jde jen o to ji předvést také proti extraligovým soupeřům. Třeba by Chomutov nakopla k lepším výkonům.

Domácí pohoda u Růžičků! Vladimír se muchluje s láskami Mariií a dcerkou Lejlou.
Domácí pohoda u Růžičků! Vladimír se muchluje s láskami Mariií a dcerkou Lejlou.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...