Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

S Černým z Ajaxu už není, líbá ji slávista Sýkora: Přebral po něm holku z Ulice!

Autor: top

Dva fotbalisté zamilovaní do jedné seriálové hvězdy a víly. Že by nějaká podivná vánoční pohádka? Nikoliv! To je život. Hlavní role? Univerzál ze Slavie Jan Sýkora (23), útočník Ajaxu Václav Černý (20) a česká herečka narozená v Makedonii Sara Sandeva (20).

Klika je, že si oba hráči, kteří se s velkou pravděpodobností časem potkají v reprezentačním áčku, nelezou do zelí. Černý sice se Sarou oslavil ještě loňské Vánoce, ale na jaře se rozešli. Sýkora před rokem randil s finalistkou České Miss Lucií Duškovou, ale ani tento vztah nevydržel.

Fotbalista Sýkora líbal Saru na oslavách Slavie.
Fotbalista Sýkora líbal Saru na oslavách Slavie.

V loňském přestupovém období se bývalý záložník Sparty a Liberce stěhoval za 30 milionů korun do Edenu už jako singl. Se Sarou, která ztvárnila vílu Jitřenku ve filmové pohádce Zdeňka Trošky Strašidla a která se proslavila v seriálu Ulice jako Skayler, chodí teprve pár měsíců. A teď se poprvé ukázali na veřejnosti při nedělním galavečeru ke 125. výročí založení Slavie!

„Lásko, jsem šťastná, že ti mohu být oporou,“ napsala k fotce na sociální síti uhrančivá studentka herecké konzervatoře. „Moc děkuji své lásce Saře za podporu,“ přispěchal s vyznáním i Sýkora, který červenobílým pomohl na jaře vykopat ligový titul.