Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pavel Novotný se pustil do Limberského: Je to primitiv první kategorie!

Autor: sjs

Vánoce jako svátky pohody a klidu? Ne pro všechny. Bitvu na sociální síti spolu svedli fotbalista David Limberský a známý bulvární novinář Pavel Novotný, který napsal komentář pod fotku hráče Viktorie Plzeň a brzy se od něj dočkal i odpovědi. A byla to velká slovní přestřelka.

Stačil jeden komentář a nastal poprask. „Něco jsem poznamenal v nějakém jeho vlákně a on mi něco napsal soukromě,“ nastínil Pavel Novotný, který nechtěl prozradit, co si společně psali. „Zůstanu gentleman a nebudu zveřejňovat soukromou korespondenci,“ uvedl Novotný.

Přeci jen z něj vypadlo, jak souboj na síti odstartoval. „Pan Limberský mi napsal něco, jako dej si Bohemku šišlo a už to jelo. Do toho mi napsal Egon Vůch, další inteligent. Ten také matematickou olympiádu nevyhrál,“ poznamenal bulvární novinář a navezl se do Limberského.

„Mohu čestně prohlásit, že pověst nelhala. Primitiv první kategorie. Bůh rozděluje spravedlivě. Tumáš talent, ale beru si celý mozek pro nějakou ošklivou a tlustou, co půjde na studia.“

Je libo svařák od Limby? Obránce Plzně obsluhoval fanoušky před stadionem
Je libo svařák od Limby? Obránce Plzně obsluhoval fanoušky před stadionem