Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Láska Rumuna z Anderlechtu, který už se vidí na Letné: Ňadra pro Spartu!

Autor: nem

Co obnáší angažování Rumuna Nicolae Stancia (24) ve Spartě? Arcidrahou finanční raketu a také nástup záložníkovy lásky do Prahy. Jeho příchodem by se na Letné vyzbrojili ze všech stran!

„Nabídku ze Sparty mám a rád bych ji využil,“ nechal se slyšet Stanciu. Letenští by za něj podle všeho museli zaplatit Anderlechtu Brusel 140 milionů korun za přestup, nebo 13 milionů za půlroční hostování. V obou případech by se k Vltavě stěhoval i se svojí milou, protože spolu žijí už tři roky.

Brunetka Andreea Beldean sice není žádná silikonem nabušená sexbomba, ale tuze ráda svá ňadra vystavuje. „Šel bych kvůli tobě do pekla, abys ty mohla jít do nebe,“ dvoří se Nicolae dívce svého srdce na sociální síti.

Stanciu se svojí láskou Andreeou.
Stanciu se svojí láskou Andreeou.

Když už jsme u toho pekla, Nicolae jde do něj i kvůli Spartě. Podle belgických serverů totiž bojkotuje soustředění Andrelechtu ve Španělsku (5. – 12. ledna), aby si vytrucoval odchod na Letnou.

Bruselský klub si ho pořídil v srpnu 2016 ze Steauy Bukurešť za 250 milionů korun a Stanciu odehrál v aktuální sezoně jen 527 minut v 15 zápasech s bilancí jedna branka a dvě gólové asistence.

Sparta - Steaua: Stanciu se skácel po kontaktu s Frýdkem, pak z přímáku krásně vyrovnal
Video se připravuje ...