Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Penis jako důkaz! Slovák se vydával za hokejistu Plzně, vydíral ženy kvůli sexu

Autor: pv

Nemohl tomu uvěřit. Hokejistu Davida Stacha (25) začala vyšetřovat kriminální policie, protože na něj bylo podáno trestní oznámení kvůli výhrůžkám se sexuálním podtextem. Dvě ženy ve věku 22 a 23 let měl vydírat, že zveřejní jejich intimní fotky, pokud s ním nebudou mít sex. Nakonec se zjistilo, že za extraligového hráče se vydával o 11 let starší Slovák.   

Má dlouholetý vztah se svou snoubenkou Michaelou, se kterou má dcerku Adélku. Podle trestního oznámení měl ale hokejista David Stach vyhledávat na internetové seznamce mladé dívky a následně po nich chtít sex. „Když mě policisté poprvé kontaktovali, mysleli si, že jsem viníkem. Protože jsem už věděl, že ten člověk na oplátku ženám posílal i video, na kterém onanuje, tak jsem jim navrhl, že se před nimi svleču. Byla by to nejrychlejší možnost, jak dosvědčit, že to nejsem já,“ uvedl hokejista pro deník Právo.

Stacha už loni přátelé informovali o tom, že se za něj někdo vydává na internetové seznamce, ale tehdy to neřešil. „Prostřednictvím falešného profilu pak muž komunikoval s mladými ženami. A od dvou z nich ve věku 23 a 22 let získal několik intimních fotografií. Poté chtěl po nich sex s tím, že pokud se tak nestane, rozešle snímky na sociální sítě nebo je předá jejich zaměstnavateli,“ uvedla Dana Ladmanová z klatovského ředitelství policie.

Kriminalisté zjistili, že falešným Stachem je šestatřicetiletý Slovák žijící na Domažlicku. „Obvinili jsme ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stadiu pokusu,“ prozradila Ladmanová.

Hokejista obviněného nezná. „Osobně jsem ho neviděl, vím jen, kolik je mu let, že pochází ze Slovenska a doposud byl bezúhonný. Na policii mi řekli, že si vybral mě, protože na jeho pravý profil se mu nikdo neozval,“ řekl Stach, který stále neví, jestli se bude bránit například žalobou na ochranu osobnosti. „Asi to nechám být. Nechce se mi běhat někde po soudech. Kromě toho, že ze mě udělal debila, mi vlastně nevznikla žádná škoda,“ dodal Stach.

Indián David Stach v souboji s Mislavem Rosandičem z Hradce Králové
Indián David Stach v souboji s Mislavem Rosandičem z Hradce Králové