Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šampion F1 Hamilton má záchodovou úchylku a je skrblík, tvrdí jeho exmilenka

Autor: sjs

Kdo by to byl do něj řekl. Čtyřnásobný mistr světa formule 1 Lewis Hamilton si potrpí na sterilně čistý záchod a nikdo jiný ho nesmí používat. To však není vše, co na závodníka prozradila jeho bývalá přítelkyně Veronica Valleová.

Na tenhle románek jen tak nezapomene. Modelku Veronicu Valleovou sbalil sympatický pilot formule 1 Lewis Hamilton. Jak se později ukázalo, tak zas moc sympatický není. „Dokáže se vytočit během vteřiny a rozhodí ho cokoliv,“ prozradila Valleová bulvárnímu britskému deníku The Sun.

Závodník stáje Mercedes prý neustále komanduje lidi kolem sebe a dokáže být i hodně krutý. „Mohl se zbláznit, když pilot jeho soukromého tryskáče použil na palubě záchod. Křičel a chtěl ho vyhodit. Chtěl, aby všichni věděli, že nemohou používat jeho toaletu,“ řekla modelka, která udělala podobnou „záchodovou“ chybu.

Valleová lituje vztahu s pilotem F1
Valleová lituje vztahu s pilotem F1

„V jeho domě v Monaku jsem použila toaletu vedle kuchyně. Viděl mě z WC vycházet a strašně ho to rozrušilo. Křičel na mě, že jsem měla použít záchod v hotelu,“ šokovala Valleová a přidala příhodu z jiného ranku. Hamilton patří mezi nejlépe vydělávající sportovce planety. Přesto je hodně spořivý.

„Letěla sem za ním a ztratil se mi kufr s oblečením. Nechtěl mi koupit nové, tak jsem čtyři dny chodila ve stejném oblečení i spodním prádle,“ řekla nešťastnice. Nejvíc ji ale zklamalo, když se dozvěděla, že to s ní Hamilton nemyslí vážně a jen ji využívá pro sexuální radovánky.

„Někdy dokonce říkal přátelům, že mě vozí s sebou, aby si užil trojku společně s další dívkou. Nikdy bych to neudělala. Nebyl to tak sladký chlapec, jak se mi původně zdál,“ povzdechla si Veronica Valleová.

 

Témata:  sexpenízeHamiltonmodelkazáchodLewis HamiltonVIPsport