Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ledecká přiznala zlaté slzy i nabídky k sňatku. Její srdce ale patří zpěvákovi

Autor: nit

Sněhová obojživelnice Ester Ledecká si pomalu zvyká na poolympijské šílenství, v kterém žije po zlatém doublu v korejském Pchjongčchangu. V rozhovoru pro švýcarský Blick přiznala, že už dostala i hodně nabídek k sňatku. „Ale moje srdce patří Bryanu Adamsovi,“ odolává se smíchem.

Ledecká odpovídala na přímou otázku redaktora Blicku, jestli mezi reakcemi fanoušků byly i nabídky k sňatku.

„Jasně! Spoustu kluků mě taky pozvalo na rande. Ale moje srdce patří Bryanu Adamsovi,“ reagovala Ledecká, která se netajím tím, že kanadský zpěvák romantických písní je jejím zamilovaným umělcem. Jednou se s ním dokonce potkala a Adams jí podepsal kytaru.

„S Bryanem je to těžké, protože je pořád na túře,“ řekla Ledecká se smíchem.

O svém skutečném soukromém životě ale mluvit nechce: „Nechci o svém soukromí moc zveřejňovat. Jsem trošku introvert, i když tomu nikdo nevěří.“

Ester Ledecká při přivítání od fanoušků na Staroměstském náměstí
Ester Ledecká při přivítání od fanoušků na Staroměstském náměstí

Dvojnásobná olympijská šampionka přiznala, že od návratu z olympijských her čelí neustále pozornosti. Kolik selfíček s fanoušky zatím udělala?

„Tisíce!“ rozesmála se. „Je to bláznivé. Po návratu z Jižní Koreje jsem byla doma jen dva dny, pak jsem odjela přímo na Světový pohár v Turecku. Tam to nebylo jiné, pořád za mnou chodili lidi a chtěli fotky. Říkám svému fyzioterapeutovi: Teď musíš být můj bodyguard!“

Čekala jsem, že se tady budou u orloje potloukat turisté a já je pozdravím, vtipkovala překvapená Ledecká
Video se připravuje ...

Ledecká dostala taky nepříjemnou otázku, jestli litovala Švýcarku Laru Gutovou, která kvůli její fantastické jízdě v olympijském super-G přišla o medaili.

„To je obtížné téma. Vždycky jsem k Laře a ostatním holkám vzhlížela, byly mými idoly. A v Pchjongčchangu jsem byla najednou před nimi,“ líčila Ledecká.

A prozradila také, že jí její úspěšná olympijská jízda nakonec vlila slzy do očí.

„Když jsem viděla svůj snowboardový závod v televizi, v záběru ze startu byl můj servisman Petr Kouřil. Byl tak soustředěný, že jsem musela brečet. Protože jsem věděla, jak moc mi v posledních třech letech pomohl,“ vysvětlila Ledecká.