Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zvláštní vztah budoucích rodičů Štěpánka s Vaidišovou: Láska, hádky i nenávist

Autor: sjs

Příroda dala člověku rozum, aby se bránil lásce, a srdce, aby se jí neubránil. Tenista Radek Štěpánek (39) s Nicole Vaidišovou (28) si k sobě hledali cestu hned třikrát. Poprvé to skončilo rozvodem, podruhé se neúspěšně pokoušeli sbližovat dva měsíce. Napotřetí to vypadá, že našli konečně společné štěstí. Světu totiž prozradili, že očekávají přírůstek do rodiny.

Zdálo se, že je mezi nimi nepřekonatelný příkop. Když se Nicole Vaidišová s Radkem Štěpánkem koncem června 2013 po třech letech rozvedla, nemohla mu ani přijít na jméno. „Náš vztah byl turbulentní, prošli jsme si spoustou krizí. Nicole byla temperamentní, strašně často vybouchávala. Začali jsme se oddělovat a vyústilo to rozchodem. Bojoval jsem za udržení manželství do poslední chvíle, ale už jsme se tak odcizili, že rozchod byl pro oba vysvobozením,“ prozradil tenista v televizním dokumentu Štěpec.

Nenávist ze strany Nicole se ještě víc prohloubila, když ani ne o rok později začal Štěpánek randit s její bývalou fedcupovou parťačkou Petrou Kvitovou . „Nicole byla temperamentní a často vybouchávala. To Petra je úplně jiná holka, která má ráda klid a nesnáší hádky,“ srovnával Radek obě ženy.

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomka
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomka

Dvojnásobná wimbledonská vítězka ale vztah skoro po roce ukončila. Po nějaké době si Štěpánek pokoušel opět najít cestu k osudové ženě Nicole. „S bývalou ženou jsme se k sobě vrátili. Moc jsme si přáli být spolu, ale nevyšlo nám to,“ přiznal tehdy tenista. Srdce bývalé ženy pak patřilo mladému golfistovi Danielu Suchanovi, což na sociální síti vlastně potvrdila textem: „Nejsem ve vztahu a nechodím se svým bývalým manželem.“

Navždy se tak zdálo, že jim společná budoucnost není souzena, ale člověk míní, život mění… V listopadu 2017 někdejší manželé potvrdili, že to spolu zkouší potřetí. Štěpánek ukončil kariéru a stal se trenérem Srba Novaka Djokoviče. Začal tak mít víc času na svou lásku, kterou zpečetilo početí miminka.

„Jsme šťastní, že se s vámi můžeme podělit o radostnou zprávu, že se v létě dočkáme našeho přírůstku do rodiny,“ pochlubil se v úterý večer Štěpánek s Vaidišovou na sociálních sítích. Stihnou druhou svatbu ještě před porodem nebo tentokrát na svou lásku už raději nebudou chtít žádný oficiální papír?

Svatba Nicole Vaidišové a Radka Štěpánka
Video se připravuje ...

Témata:  ŠtěpáneksvatbadítěrozvodVaidišovávztahVIPsport