Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jágrova Veronika slavila narozeniny: Nejdřív nářky a fňukání, pak si ji Jarda našel!

Autor: hoz

Žádný trénink ani zápas. Obléknout do gala a vítej, noční Praho! Hokejista Jaromír Jágr (46) marodí s kolenem, a tak aspoň mohl strávit narozeniny své milé Veroniky Kopřivové (27). Konečně s ní.

S Veronikou slavil Jaromír její velký den už třetí rok. Tak dlouho jsou spolu. Jenže. Do loňského podzimu válčil » Džegr « za oceánem v NHL. Na »pařby« tak nebyl čas. Party a romantika musely stranou. Teď ho marodění vrátilo zpátky do Čech. A jak se říká: Všechno špatné, je pro něco dobré.

Aspoň má na Veroniku čas. I na její narozeniny! Přichystal jí překvapení? Možná. Ještě odpoledne si totiž přítelkyně hokejového boha »stěžovala« na sociálních sítích. „Skoro zase celej den zalezlá u práce. To jsou teda narozky.“

Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou vrkali v noční Praze.
Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou vrkali v noční Praze.

Večer už ale bylo veselo. Nejdřív sladké dárky, přesně sedmadvacet balíčků oblíbených lentilek, k tomu pořádný puget květin. Pak večeře se steaky v brazilské restauraci, kde si na řezníka s nožem dokonce zahrála i slavná »osmašedesátka«. „Moje oblíbená restaurace,“ napsala k fotce oslavenkyně Veronika.

Poslední, co chybělo? Romantická procházka s plným břichem. Zaláskovaní milenci se vydali poznávat noční Prahu. „To se to bude hezky spinkat,“ napsala Veronika k fotce na sociálních sítích. To další už neprozradila…