Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Humbuk kolem Koukalové neustává: První slova po vydání šokující zpovědi!

Autor: ps

Musela se stáhnout do kouta, jinak by to snad ani nešlo. Po vydání šokující zpovědi, v níž se biatlonistka Gabriela Koukalová (28) nebála »od plic« říci své o svém sportu, prvním sexu i o lidech, které zrovna nemá úplně v lásce, poprvé promluvila!

Šokující textové vyznání nejlepší české biatlonistky rozbouřilo nejen biatlonovou společnost. Lidé, kteří v knize dostali od Gábiny co proto, kroutí hlavou. Fanoušci se ve velké většině ptají, jestli měla něco takového zapotřebí?

Koukalová se poprvé ozvala a tak trochu si sype popel na hlavu. „Dostala jsem za uši na sociálních sítích i na některých webech, ale stovky vašich osobních dopisů a příběhů za to stálo. Snažím se odepisovat, ale bude mi to trvat, za což se předem omlouvám,“ stojí v úvodních řádcích statusu na oficiálním facebookovém profilu.

Dvojnásobná olympijská medailistka ze Soči tušila, že vzbudí pozdvižení, přesto do intimní zpovědi šla. „Tušila jsem, že to bude humbuk a chtěla od něj mít trochu odstup. Dát šanci mediím i některým z Vás přečíst celou knihu, než se k ní budu dále mediálně vyjadřovat. Je to mnohem složitější než hodnotit závody, protože ty jste většinou viděli a tím se mi to pak komentovalo snadněji,“ vypráví Koukalová.

Jistě ji poslední týdny stály hodně sil, tak snad se dá na čtvrteční křest knihy JINÁ dohromady. Přijdou tam otázky na tělo…

Gabriela Koukalová nahradila Jardu Jágra v reklamě na klenoty
Gabriela Koukalová nahradila Jardu Jágra v reklamě na klenoty