Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Plíšková chystá veselku roku, Hrdličku si možná vezme dřív: Už ví, jak se bude jmenovat!

Autor: as

Myslí na výhry, trofeje, grandslamy a... svatbu! Tenisová hvězda Karolína Plíšková (26) se už nemůže dočkat, až se z ní ještě letos stane vdaná paní. A už má jasno, jak se bude jmenovat!

Ne že by chystaná veselka s populárním sporťákem Michalem Hrdličkou (29) pro ni byla stěžejním tématem a na nic jiného i před víkendovým semifinále Fed Cupu nemyslela.

„No, nějaké přípravy už jsou, ale ještě není úplně jasné, kdy to bude – jestli na konci roku, nebo možná i dřív,“ prozradila s úsměvem Blesku. „Chceme to každopádně stihnout letos,“ ujistila fanoušky.

Tenistka Karolína Plíšková se bude letos vdávat.
Tenistka Karolína Plíšková se bude letos vdávat.

Svého snoubence má po boku i ve Stuttgartu, kde jí tak trochu supluje kondičního trenéra – strečuje s ní, protahuje ji, uvolňuje ztuhlé svaly. A při tom mohou klábosit třeba i o svatebních plánech.

„Prstýnky? Šaty? Ne, ne, vybrané ještě žádné nejsou. Začínám to trochu řešit, ale ještě nemáme v podstatě skoro nic, čím bych se mohla pochlubit,“ smála se.

Výjimkou je jméno. „Musím to s Michalem ještě probrat, ale je dost pravděpodobné, že si kvůli fanouškům po dobu mé kariéry nechám svoje. Budu teda Karolína Plíšková -Hrdličková,“ prozradila nakonec.

Tenistka Karolína Plíšková mluví o svatbě.
Video se připravuje ...