Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vémola běsní před duelem s Kinclem: Zachoval se prasácky, zničím ho!

Autor: Ondřej Němec

Souboj Karlos Vémola vs. Patrik Kincl, který se uskuteční 28. června v O2 Areně, vyvolává silné emoce. A to jak ve fanoušcích obou bijců, tak hlavně v nich samotných. Svým vztekem se rozhodně netají český terminátor. To, že s ním chce zápasit český šampion velterové váhy, považuje za podpásovku. „Ví, v jakém jsem stavu a že jestli má někdy šanci mě porazit, tak je to právě teď,“ říká rozlícený Vémola a exkluzivně pro iSport přibližuje problémy, o nichž se v minulosti několikrát zmínil.

Nyní velmi očekávaný souboj Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem vznikl vlastně náhodou. Nejslavnější český bojovník totiž v jednom z videí na sociálních sítích zmínil, že je tuzemskou jedničkou napříč váhami a uvedl i velterovou divizi do 77 kilo.

V té je ale českým šampionem právě Kincl. Proto vyzval Vémolu na souboj, aby obhájil svou pozici. Českého terminátora to ale naštvalo, prý by nečekal vybídnutí na zápas od kamaráda. A oba bojovníci si pak začali přes sociální sítě vyměňovat ostré vzkazy.

Reakce Karlose Vémoly na výzvu Patrika Kincla
Video se připravuje ...

V jednom z videí například Vémola řekl: „Když na ten zápas kývnu, tak Patrik může přijít domů a říct ‚Paní mámo, natáhni červený kalhotky, dokázali jsme to!'“ To však Kincla popudilo. „Zarazilo mě, proč se navážíš do mé paní, která ti nic neudělala,“ reagoval následně osmadvacetiletý bojovník. „Pro mě je to skvělá ženská pro život, která mě nepodvádí na každém kroku… Jako někoho, že?“ dodal Kincl. 

Tato poznámka Vémolu zasáhla. „Je pravdou, že mám nějaké osobní problémy. Více méně je zmínil Patrik ve svém videu, za což mu děkuju,“ říká s ironií nejslavnější český