Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Fotbalista Zelenka o chození do bordelu se Švancarou: Vedli jsme rozvernější život

Autor: pv

Umí si vyhodit z kopýtka. Někdejší fotbalisté a velice dobří parťáci Luděk Zelenka a Petr Švancara si před lety užívali společné angažmá ve Slavii. Podle Švancary dokonce chodili v Praze i do veřejných domů. V pořadu Česká ulička na DIGI TV to vysvětloval právě Luděk Zelenka.

Před časem byl někdejší útočník a miláček ochozů Petr Švancara v pořadu Česká ulička, kde řekl, že když hrál ve Slavii, chodilo se dvakrát týdně do bordelu. Jestli to tak doopravdy bylo, se ptal moderátor Michal Hrdlička jeho bývalého spoluhráče a kamaráda Luďka Zelenky, který byl hostem ve stejném pořadu.

Luděk Zelenka v České uličce: Měl Švancara pravdu o bordelech? Jak snáší kritiku jako televizní expert?
Video se připravuje ...
 

„Nevím, v jakém stavu tady Petr byl, ale tohle bych chtěl dementovat. Dvakrát týdně to určitě nebylo. To je nesmysl a ta částka taky nesouhlasí,“ smál se Zelenka a poslední větou připomněl slavnou větu Tomáše Ujfalušiho, když na tiskové konferenci vyvracel, že na reprezentačním srazu neplatil za prostitutky.

V roce 2008 si Petr Lucii vzal.
V roce 2008 si Petr Lucii vzal.

Jak to ale bylo ve Slavii? „Petr tím chtěl spíš říct, že jsme vedli takový rozvernější život v té době. U toho byla většina mančaftu. Byli jsme dobrá partička. Doma jsme neseděli, ale až do takových podniků s námi všichni nechodili,“ prozradil Zelenka.

Celý rozhovor z pořadu Česká ulička můžete vidět zde »

Plzeň nás baví, hráčů jako Limberský nebo Petržela by se zbavovat neměla, říká Švancara
Video se připravuje ...

Co si myslí o Feninově omluvě? Hovoří Šmicer, Švancara či Suchařípa
Video se připravuje ...