Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Víme první! Sexy atletka Rosolová má miminko! Po porodu padl slib

Autor: mba

Jedenáctá disciplína započala českému reprezentantovi v desetiboji Adamu Sebastianu Helceletovi (26) – rodičovství. Jeho sexy snoubenka, atletka Denisa Rosolová (31) má povila dcerku!

Stalo se ve čtvrtek během odpoledne ve vyhlášené pražské porodnici u Apolináře. „Pan profesor Pařízek nám porodil krásnou holčičku,“ pochlubil se Blesku pyšný otec Adam Sebastian.

Profesor Pařízek je coby bývalý atlet dvorním porodníkem českých atletických elit, v jeho dlaních se poprvé nadechli potomci Tomáše Dvořáka, Romana Šebrleho , Barbory Špotákové a mnoha dalších.

„Maličká se narodila hladce, přitom měřila padesát dva centimetrů a vážila bez sedmdesáti gramů čtyři kila!“ sypal Adam z rukávu s obdivem ke své silné a statečné partnerce.

U jednoho nezůstanou

Dívenka ponese jeho příjmení Helceletová , křestním jménem je z verdiktu rodičů Evelin. „Na klukovi bychom se shodli. Byl by to Jan, podle slavného předka Helceletů, jsou po něm pojmenované i ulice v Olomouci a v Brně. Ale u holky jsme dlouho váhali nad několika variantami,“ vysvětlovala před porodem Denisa.

Bojovali prý mezi přáním mít holčičku s českým jménem a touhou po jisté vznešenosti, kterou přináší její příjmení.

„Když jsme se na ultrazvuku dozvěděli, že to bude holčička, Adamovi trošku spadly koutky. Ale po pár hodinách se začal strašně těšit. Holky mají k tatínkům většinou speciální vztah, takže už to vidím, že ona bude tatínkův mazánek a já doma pátý kolo u vozu. Tak si pak budu muset pořídit toho kluka, abych měla zase někoho k sobě já,“ žertovala Denisa.

U jednoho dítěte prý určitě nezůstanou. „Adam říká, že rodíme, dokud to nebude kluk, no tak uvidíme. Dvě ale určitě mít chceme, aby to jedno nebylo smutný,“ dodala novopečená maminka.

Další na řadě je Bára

První očekávané atletické miminko roku 2018 je tak na světě, další se očekává během července, kdy má termín druhého porodu oštěpařská šampionka Barbora Špotáková (36). Té už se doma na brášku těší pětiletý Janek. „Má právě malého bratrance, takže vidí, jak to vypadá. Že třeba hned nemluví nebo s ním nemůže hrát fotbal. Chová se k němu ale moc hezky,“ říká dvojnásobná olympijská vítězka v hodu oštěpem.

Do porodu zbýval Denise něco málo přes měsíc
Do porodu zbýval Denise něco málo přes měsíc