Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdná svatba prince Harryho. Kteří slavní sportovci dorazí na obřad?

Autor: pv

Je to jedna z největších událostí roku. Britský princ Harry si dnes vezme za ženu americkou herečku Meghan Markle a mezi svatebčany bude mnoho světoznámých celebrit. Pozvány byly i osobnosti ze světa sportu. Kdo nebude chybět na velkém dni, který hýbe nejen celým Spojeným královstvím posledních několik týdnů?

David Beckham s manželkou Victorií

Nejslavnější anglický fotbalista je dobrým přítelem rodiny společně se svou ženou návrhářkou a bývalou zpěvačkou Victorií. Beckhamovi byl před čtyřmi lety udělen od královny Alžběty II. rytířský titul Sir.

Princ Harry si v sobotu 18. května vezme za ženu americkou herečku Meghan Markle
Princ Harry si v sobotu 18. května vezme za ženu americkou herečku Meghan Markle

Serena Williamsová

Jedna z nejúspěšnějších tenistek zavítá na obřad jen týden před startem grandslamového turnaje Roland Garros, na který by se měla vrátit po mateřské dovolené. Šestatřicetiletá Američanka je dobrou kamarádkou nevěsty Meghan.

Chris Horner s manželkou Geri

Šéf týmu formule 1 Red Bull Racing má za ženu známou popovou zpěvačku Geri Hornerovou za svobodna Halliwell, jež byla členkou legendární britské dívčí skupiny Spice Girls, ve které vystupovala i se ženou Davida Beckhama Victorií. Na svatbu dorazí i jejich další kolegyně Emma Buntonová.

Ignacio Figueras

Fenomenální hráč koňského pola. Argentinec je dlouholetým přítelem prince Harryho, který je nadšeným hráčem pola stejně jako jeho bratr William. Figueras je díky svému vzhledu i vyhledávaným modelem.

Princ William Arthur Philip Louis

Na svatbě nebude chybět ani prezident Anglické fotbalové asociace princ William. Nezúčastní se tak dnes finále FA Cupu, na kterém tradičně předává trofej vítěznému týmu. Letos proti sobě nastoupí Chelsea a Manchester United.  

Další slavní svatebčané

Elton John (britský zpěvák)

George Clooney (americký herec)

Ellie Gouldingová (britská zpěvačka)

Cara Delevingne (britská topmodelka)

James Blunt (britský zpěvák)

Svatba Harryho a Meghan ONLINE: Všechny novinky sledujte zde »