Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hokejista Pastrňák si pořídil sporťák za 3,5 milionu. Řítí se rychlostí až 250 km/h!

Autor: sjs

Udělal si radost. Hokejista David Pastrňák zažil nejproduktivnější sezonu kariéry a pěkně se za to i odměnil. Pořídil si nadupaný sporťák v hodnotě přes 3,5 milionu korun, který dosahuje rychlosti až 250 kilometrů v hodině!

S Bostonem vypadl Pastrňák po sezoně snů ve druhém kole play off NHL. Chuť si chtěl spravit v Dánsku na mistrovství světa, ale po vypadnutí ve čtvrtfinále s USA bral český tým celkové šesté místo.

Smutek tak může mladý útočník zahánět za volantem sportovního BMW i8 s hybridním pohonem. Cena za luxusní vůz startuje na částce 3 500 000 korun.

Automobil je schopen z klidu vystřelit na 100 km/h za pouhých 4,4 sekundy. Ručička tachometru se pak může vyšplhat až na 250 km/h. Šla by klidně i dál, ale je elektronicky omezená. Velkým plusem je i nízká spotřeba paliva.

V kombinovaném režimu ujede sporťák na 2,5 litru 100 kilometrů. Cenu za palivo ale David Pastrňák řešit nemusí. Vždyť loni podepsal s Bruins šestiletý kontrakt, který mu zaručuje celkový příjem 40 milionů dolarů (868 milionů korun).

Z Američanů jsme měli zbytečný respekt. Teď si odpočinu a vyléčím šrámy, hlásí Pastrňák
Video se připravuje ...

Umí David Pastrňák žehlit? Má přítelkyni? Odpovídala jeho maminka Marcela
Video se připravuje ...