Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rolins, Zeťová a Hadašová. Hokejista Bednář promluvil o slavných partnerkách

Autor: sjs

Přitahuje celebrity. Hokejový útočník Jaroslav Bednář si užíval přízně zpěvaček a modelek. Jeho partnerkami byly Dara Rolins, Helena Zeťová a nynější manželka modelka Lucie Hadašová. Jak to bývalý útočník dělal, že mu v náručí končily samé slavné ženy?

Říkalo se o něm, že je lovec sexy celebrit. Po Daře Rolins si Jaroslav Bednář našel další zpěvačku Helenu Zeťovou a po konci bouřlivého vztahu se usadil s modelkou a vítězkou České Miss 2007 Lucií Hadašovou, kterou si i vzal a mají spolu dvě dcery.

Lucka umí být zatraceně sexy
Lucka umí být zatraceně sexy

„Slavný holky mně nikdy neimponovaly. Byla to shoda náhod,“ řekl Bednář v rozhovoru pro pořad Česká ulička na DIGI TV. Zároveň i prozradil, že více než na svůj vzhled sváděl dámy svým humorem.

„Manželka ale sbalila mě, protože jsem byl vtipný,“ smál se bývalý útočník, který letos ukončil kariéru a stal se sportovním manažerem hokejového klubu Mountfield Hradec Králové.

Hokejista Bednář o nové funkci manažera, ženách i stavu českého hokeje
Video se připravuje ...

„Vždycky jsem tuhle funkci chtěl zastávat a splnil se mi sen. Mám práci, která mě úžasně baví. Snad bude mít výsledky,“ přál si Bednář, který je kvůli nové práci velice vytížený. „Nečekal jsem, že to bude tak časově náročné. Víkendy jezdím po zápasech a hledám hráče.“

Celý rozhovor s Jaroslavem Bednářem v České uličce můžete vidět zde »