Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexuální skandál pilota F1 Räikkönena: Ruka v kalhotkách i na prsu, a pak vydírání!

Autor: pv

Je milovníkem rychlých vozů, alkoholu a žen. Pilot formule 1 Kimi Räikkönen před dvěma lety slíbil před oltářem věrnost jediné paní a to půvabné letušce Minttu, se kterou má jezdec stáje Ferrari syna a dceru. Paradoxně pár týdnů před svatbou měl s partou kamarádů po závodě obtěžovat servírku v jednom kanadském baru. Kromě oplzlých řečí údajně došlo i na intimní osahávání.

Je to typicky chladný Fin, ale zřejmě byl tentokrát pořádně nažhavený ze závodu. Pilot týmu Ferrari Kimi Räikkönen skončil před dvěma lety ve Velké ceně Kanady na šestém místě a s partou kamarádů pak vyrazil do ulic nočního Montrealu. Společně zakotvili v baru Velvet Speakeasy a vyhazovali si z kopýtka. Mistr světa z roku 2007 se dostal se svou partou do ráže a údajně na to doplatila tamní servírka.

Policii nic nenahlásila

„Rukou mi sáhl pod šaty a chytil mě za pravé prso. Jeden z jeho kamarádů mi nacpal ruku do kalhot a dotkl se mých genitálií,“ řekla servírka, která překvapivě neoznámila sexuální obtěžování příslušným orgánům. Místo toho napsala přes sociální síť samotnému Räikkönenovi a začala mu hrozit, že jestli jí nezaplatí sedmimístnou sumu, tak zveřejní tenhle pikantní příběh a udělá hvězdě formule 1 celosvětovou ostudu.

Fin vše popírá

„Náš klient všechno popírá a domnívá se, že tato žena jednala v rozporu se zákonem,“ uvedla Finova právní zástupkyně Mathieu Piché-Messierová. Na údajnou sexuální oběť byla následně podána žaloba kvůli obtěžování a vydírání. „Jsme šokováni, že toto má být odpověď na obvinění tohoto typu,“ sdělil právník servírky, který trval na mimosoudním finančním vyrovnání. „Chtěli jsme se společně setkat a dohodnout.“ Paradoxně už příští víkend se jede Velká cena Kanady v Montrealu. Kimi Räikkönen se tak vrací na místo činu

Interiér baru, kde došlo k údajnému sexuálnímu útoku
Interiér baru, kde došlo k údajnému sexuálnímu útoku
.