Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šmicer a Koller: Kanga? Nesympatický. Kabina by ho měla srovnat!

Autor: pv

Nebrali si servítky. Slávista Vladimír Šmicer i sparťan Jan Koller se ve fotbalové talkshow Tiki-Taka na O2 TV Sport pustili do gabonského hráče z Letné. Guélor Kanga je podle nich nesympatický a spoluhráči by si ho měli v kabině srovnat. Jenže není nikdo kdo by to mohl udělat.

Nesnáší ho vlastní fanoušci a údajně ani kabina. Nikdo s ním nemluví. Naposledy v Jablonci Kanga po svém gólu gestem utišoval fanoušky, kteří na něj v kotli bučeli. Po utkání na něj navíc u autobusu vylili pivo. Tak moc ho nemusejí.

„S tím jeho charakterem to bude mít hodně těžký nejen u fanoušků Sparty, ale i v kabině. Takového hráče bych přímo nesnášel, kdyby hrál se mnou v manšaftu. Tím jak se chová na hřišti, mi není vůbec sympatický. Navíc si to rozbil s fanoušky Sparty,“ řekl Vladimír Šmicer a v dobrém poradil, čeho by se měl Kanga příště vyvarovat.

TIKI-TAKA: Šmicer a Koller o Kangovi. Je nesympatický, kabina by ho měla srovnat!
Video se připravuje ...

„Měl by se soustředit na svůj výkon a absolutně zapomenout na všechny gesta. Měl by být příkladem na hřišti a podporovat tým a spoluhráče. To u něj nevidím. Když bude pokračovat tímhle stylem a hrát si na toho hlavního hráče, přes kterého mají jít všechny přihrávky… Nevím, nelíbí se mi to, jak se prezentuje,“ kroutil hlavou vítěz Ligy mistrů.

Na důvod, proč Kanga takhle „narostl“, upozorňuje i Jan Koller. „Spartě chybí to české jádro. Kabina by si ho ukočírovala. To teď ale ve Spartě bohužel není. Není tam ani žádný lídr. Jsou tam většinou jen cizinci,“ podotkl historicky nejlepší střelec českého národního týmu.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Sparta 1:2. Debut Ščasnému vyšel, Letenští znovu v lize vyhráli
Video se připravuje ...

Guélor Kanga vstřelil úvodní branku Sparty, slavil pak u kotle Letenských
Guélor Kanga vstřelil úvodní branku Sparty, slavil pak u kotle Letenských

ANKETA Sportu: Jaký by měl být trenér Sparty? Osobnost, která si prosadí svou vizi
Video se připravuje ...

Vukadinovič po Jablonci: Důležitá výhra. Po zápase se Suboticou s námi mluvil Rosický
Video se připravuje ...

Ščasný po Jablonci: Byly to nervy. Zlom může být postup přes Suboticu
Video se připravuje ...