Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsná česká sportovkyně ukázala (nejen) tetování. Kdo má krásnou noční můru?!

Autor: bko

V ringu nebo v kleci dokáže ze soupeřek doslova vymlátit duši, v soukromí je to ale něžná dívka… Krásně tetovaná dívka! Která z českých sportovkyň předvádí svá malůvky na těle takhle vyzývavě?

Říká si Medojed, jako motiv svého tetování ale kickboxerka Sandra Mašková, která už si vyzkoušela i drsný boj v kleci MMA, ale nezvolila žádnou včelku… „Moje noční můra. Vlastně bych řekla, že je celkem krásná,“ pochlubila se na Instagramu snímkem, kterému vedle parádní „kérky“ vévodí i neméně parádní pozadí.

Když musíš do řeky... Bojovnice Sandra Mašková se nahoty nebojí!
Když musíš do řeky... Bojovnice Sandra Mašková se nahoty nebojí!

A dvěma prsty na rukou možná Medojedka Mašková naznačuje, že už je to druhá její okrasa. A i barevnou malbu s medojedem na boku, kterou doplnila původní lebkový motiv, představila fanouškům pikantním způsobem – nahá. „Když máš po zápase a běžíš za svým tatérem,“ napsala si začátkem července k odvážné fotce a doplnila hashtagy jako „kašlu na léto“ nebo „draw my life“, tedy nakresli můj život.

A že se Sandra Mašková nahoty opravdu nebojí, dokázala nejen při focení pro deník Blesk, ale opět i na sociální síti, kde se pochlubila snímkem, jak nahá leží v řece…