Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nabušená těla hvězd Chelsea! Fábregas chce mít svaly jako silný parťák

Autor: iSport.cz

Výhry přináší do fotbalové šatny pohodu a legrácky. Dobře naložená byla i dvojka z Chelsea Cesc Fábregas a Olivier Giroud po úspěšném představení v Evropské lize s PAOK Soluň (4:0). Zkušený španělský záložník po zápase zveřejnil na instagramu fotku, kde hráči pózují v posilovně do půl těla. Oba jsou ve výborné kondici, nicméně naběhlé žíly a vyrýsované svaly dělají z Girouda takřka nezničitelného superhrdinu.

"Dejte mi dva měsíce a doženu ho," vtipkuje Fábregas u zveřejněné fotky. Ostřílený hráč sice má také slušně vyrýsované tělo, nicméně Giroudovi se momentálně může jen těžko rovnat. Robustní útočník je pověstný silovým fotbalem a perfektní muskulaturou, což dokládá jeho snímek do půl těla.

Fábregas v zápase s PAOK Soluní přihrál Giroudovi na gól, možná právě proto fotku se svým parťákem ukázal veřejnosti. Oba hráči se dočkali pochvalných komentářů a zejména dámy pohled na dva natrénované sportovce jistě potěší.

Málokdo z fotbalistů na tom může být lépe než Giroud. Francouzský reprezentant je výborně stavěný a ze svých fyzických propozic těží i v zápasech. Navíc se mu v aktuální sezoně daří, se čtyřmi góly je třetím nejlepším střelcem týmu.

Naopak Fábregas hraje velmi málo a pravděpodobně kroutí v Chelsea poslední sezonu. V létě mu končí smlouva a stane se z něj volný hráč, už teď se mluví o velkém zájmu ze strany AC Milán.

Hvězdy Chelsea, Olivier Giroud a Cesc Fábregas, ukazují svaly v posilovněFoto Instagram

Hvězdy Chelsea, Olivier Giroud a Cesc Fábregas, ukazují svaly v posilovně
Hvězdy Chelsea, Olivier Giroud a Cesc Fábregas, ukazují svaly v posilovně