Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Valentýn u sportovců: Sexy prádlo, mazlení s Pastrňákem i květiny Jágrovy Veroniky

Autor: sjs

Možná je to hlavně komerční svátek, ale sportovci ho neignorují. Naopak si ho užívají. Sociální sítě se 14. února hemžily zamilovanými statusy. Kdo si jako dárek pro partnera koupil sexy prádlo, a kdo prožívá Svatého Valentýna každý den?

Nejvíce zaujala na síti Markéta Navrátilová, která chodí s fotbalistou Bohemians Davidem Puškáčem. Vystavila totiž snímek sexy spodního prádla. „Už kvůli tomuhle je Valentýn můj oblíbený svátek, protože je vždycky důvod koupit si nové prádlo,“ napsala Navrátilová. Klokan Puškáč se tak může těšit na pěkný večer.

Přítelkyně útočníka Bohemians Davida Puškáče Markéta
Přítelkyně útočníka Bohemians Davida Puškáče Markéta

To modelka Nikol Švantnerová , jež chodí s fotbalistou Patrikem Dresslerem, datum 14. února zvlášť neprožívá. „Valentýn celý rok, každý den,“ napsala ke společným fotkám s bývalým hráčem Teplic Česká Miss.

Z komerčního svátku si udělala legraci dvojice fotbalových internacionálů. Petr Švancara a Luděk Zelenka se zvěčnili s nafouknutým balonkem ve tvaru srdce. Partnerka hokejisty Jaromíra Jágra modelka Veronika Kopřivová se zase na Instagramu pochlubila květinami. Rebecca Rohlssonová, která randí s kanonýrem hokejového Bostonu Davidem Pastrňákem, posílala na druhou stranu oceánu pozdravy skrze mazlivou fotku se svým miláčkem.

Témata:  vztahpartnerkyvztahyvalentýnVIPsport