Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Utekla od nevěrného Rooneyho? Manželka sbalila dvanáct kufrů a čtyři děti!

Autor: pv

Tentokrát už definitivní konec? Žena fotbalisty Waynea Rooneyho, drobná Coleen, byla spatřena na Letišti Ronalda Regana ve Washingtonu, jak s horou zavazadel a čtyřmi malými syny odlétá pryč. Anglický útočník hrající právě ve Washingtonu s nimi nebyl. Že by od něj utíkala po dalším provaleném skandálu?

Alkohol, hazard a hlavně časté nevěry. Manželství Waynea Rooneyho není zrovna idylické. Se sympatickou Coleen má fotbalista čtyři syny, ale kromě rodiny se věnuje i pitkám s kamarády a občas se utrhne sám ze řetězu a skončí v náručí cizí ženy.

Coleen Rooney zmizela s dětmi a svými rodiči od manžela
Coleen Rooney zmizela s dětmi a svými rodiči od manžela

Naposledy se ztřískal na Floridě a podle portálu thesun.co.uk laškoval v autě s barmankou Vicki Rosiek, která se tím pochlubila. Když byla o víkendu Coleen spatřena na letišti ve Washingtonu s dětmi a dvanácti velkými kufry bez manžela, okamžitě se začalo spekulovat, že je mezi nimi konec.

Spíše ale bude následovat obvyklý scénář, že podváděná partnerka uteče na dovolenou na Barbados, kam pravidelně cestuje po každém skandálu. Tohle manželství ustojí zřejmě všechny ostudné aféry.